Vrije Hoeve

beschermingsbewind en advies

(placeholder)

De Vrije Hoeve is opgestart door Ted Vrijhoef in 2016. Na een aantal jaren bij een bank te hebben gewerkt en vervolgens als personeelsadviseur werkzaam te zijn geweest heb ik de overstap gemaakt naar de functie van budgetconsulent en vervolgens bewindvoerder binnen verschillende stichtingen. Hier heb ik samengewerkt met onder andere begeleiders van Dichterbij en Pluryn, verschillende gemeentes en mentoren. En heb ik ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen zoals jongeren, mensen met een beperking en mensen met een zorgvraag.


Met de Vrije Hoeve wil ik mijn visie uitdragen met betrekking tot de functie van bewindvoerder. Het is voor mij belangrijk dat er vertrouwen is en dat er samen gekeken wordt naar de mogelijkheden op financieel vlak. Vanuit die basis wordt er een budgetplan gemaakt waarbij de financiƫle ruimte zo goed mogelijk benut wordt.


Binnen de Vrije Hoeve is ook ruimte voor advies. De ambitie is om op grotere schaal voorlichting en ondersteuning te geven aan jongeren en jongvolwassen op het gebied van financiƫn. Het doel hiervan is om mensen te behoeden voor financieel verval en ze letterlijk de goede richting in te bewegen.